Deputaatschap voor Israël

Organisator

Deputaatschap voor Israël
Telefoon
0348 489 929
Email
info@dep-israel.nl
Aanmelden
Ger. Gem. Tricht-Geldermalsen

Locatie

Ger. Gem. Tricht-Geldermalsen
Laan v. Leeuwenstein 10, Geldermalsen
Categorie

Datum

18 mei 2021

Tijd

10:00

Vrouwenochtend ‘Vrouwen achter het gaarkeukenwerk’

Dit voorjaar organiseren we opnieuw een Vrouwenochtend. D.V. 18 mei zal deze gehouden worden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente van Tricht-Geldermalsen.

Het thema is: Vrouwen achter het gaarkeukenwerk.
Vanuit Oekraïne wordt ons via een videoboodschap verteld hoe dit werk gedaan wordt én waarom. Mw. N. Zöld uit Budapest vertelt hoe het is om predikantsvrouw te zijn in deze stad. Mw. M.J.M. Dekker-Daudey uit Nazareth zal ons vertellen over haar werk in Israël.
Afgewisseld met muzikale bijdragen.

Het belooft een boeiende morgen te worden!
Wilt u de vrouwenochtend bezoeken: afhankelijk van de maatregelen die dan gelden, hopen we met een groep dames bij elkaar te komen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, klik hiervoor op de groene button ‘aanmelden’ aan de linkerkant van deze pagina.

Daarnaast zal deze morgen via een livestream te volgen zijn.
Bestel hier de gratis Tovbox voor bij de livestream. De Tovbox is een pakketje met leuke Israëlische producten, informatie en het programmaboekje. De Tovbox is in plaats van de goodiebag die u anders ontving tijdens de vrouwenochtend. Daarnaast kunt u tijdens het aanvragen van de box ook een voedselpakket schenken aan mensen in Oekraïne.
Bezoekt u de ochtend? Dan hoeft u geen Tovbox te bestellen, u ontvangt deze dan tijdens de bijeenkomst. (Vergeet niet vooraf aan te melden om de bijeenkomst te kunnen bezoeken.)

Evenement boeken

Aanmelden
Beschikbare Tickets: 94
Het Aanmelden ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
© Auteursrecht - Deputaatschap voor Israël