Donateur worden

Vul hier uw gegevens in
en wordt donateur

Word donateur
Draagt u ook het Joodse volk een warm hart toe? Word donateur en steun ons werk nu én in de toekomst!

Boek cadeau
Meld u aan als donateur voor minimaal € 2,50 per maand en u ontvangt het boek “Het volk Israël leeft” of “Jeruzalem is wel gebouwd” als geschenk. U kunt ook kiezen voor de 4 brochures uit de serie “Israël en de kerk”.

Brochures Israël en de kerk

Periodieke donatie

Periodieke schenking:

Het Deputaatschap voor Israël heeft een ANBI erkenning via de groepsbeschikking Gereformeerde Gemeenten.
Het RSIN nummer is: 807028319

U kunt een periodieke schenking aan het Deputaatschap voor Israël vastleggen via een door de Belastingdienst erkende overeenkomst. Klik hier voor de betreffende overeenkomst.

Nalaten:

Velen besluiten al tijdens hun leven wat er gebeurt met hun bezittingen na hun overlijden. Als u graag na wilt laten aan het Deputaatschap voor Israël in de vorm van een legaat of een nalatenschap, is het goed om te weten dat u als naam ‘Deputaatschap voor Israël voor Evangelieverkondiging en diaconale hulpverlening van de Gereformeerde Gemeenten, gevestigd in Woerden’ dient op te nemen in uw testament.
Het is mogelijk om na te laten aan een specifiek project. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hier vragen over heeft.
Voor vragen over nalatenschappen kunt u ook contact opnemen met een notaris die u verder kan adviseren.

Nalatenschap

In uw testament kunt u het Deputaatschap voor Israël opnemen als erfgenaam. Deputaatschap voor Israël zal (het deel van) de erfenis altijd beneficiair aanvaarden. Dat wil zeggen dat zij deze erfenis aanvaardt in zoverre deze positief is.

Legaat

Een andere manier van nalaten is het legateren aan het Deputaatschap voor Israël. In dat geval bestemt u een specifiek bedrag voor het werk van het Deputaatschap voor Israël.

ANBI

Het Deputaatschap voor Israël is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw giften aan ons deputaatschap zijn dus fiscaal aftrekbaar.
Meer informatie over ANBI

Steun het werk onder het Joodse volk-3