Verenigingen

Wat u als vereniging kunt doen

Wat kunt u als vereniging doen?

Bent u op zoek naar een waardevolle invulling van uw verenigingsavond? Nodig ons uit voor een boeiende presentatie of lezing! Zo brengen we het werk onder het Joodse volk dichterbij of denken met u na over antisemitisme. We hebben presentaties voor verschillende leeftijdsgroepen. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast kunt u op verschillende manier helpen:

  • Organiseert uw vrouwenvereniging een verkoping? Nodig ons dan uit met een verkoopstand met allerlei Israëlproducten, fotokaarten en boeken.
  • Als jeugdvereniging iets doen voor het Joodse volk? Organiseer een sponsorloop met jongeren voor het goede doel.
    Of gebruik de kluskaart: de jongeren doen een klusje bij een gemeentelid en ontvangen hiervoor een bijdrage voor het goede doel. Ook goed voor de band tussen jongeren en gemeenteleden! Vraag de hiervoor speciale sponsorloop- en klusjeskaarten hier aan. Voor een voorbeeld van deze kaarten: sponsorloopkaart en klusjeskaart.
  • Als vereniging nette tweedehandskleding inzamelen voor een van onze projecten? Ook dat kan! Hieraan zijn wel wat voorwaarden verbonden, neem daarom vooraf contact op met dhr. G.J. Roukens
  • Organiseer als vereniging een creatieve workshop, waarbij de opbrengst bestemd is voor het werk van het deputaatschap.
  • Stuurt u gemeenteleden bij verschillende gelegenheden een kaartje? Stuur hen een Israëlfotokaart! Te bestellen via de webshop.

Naast alle hiervoor genoemde zaken vragen we of u het werk onder het Joodse volk ook een plaats wilt geven in het gebed.

Steun het werk onder het Joodse volk-3