Beste vrienden,

Namens alle burgers van Oekraïne bedankt “House of Bread” u voor uw barmhartigheid en grote hulp in een voor ons allen zeer moeilijke tijd.

Op uw kosten wordt veel werk verricht om de hongerige, de zieken, de vluchtelingen, de wezen en de gehandicapten te helpen.

Hieronder vindt u enkele foto’s waarop u de aankoop ziet van voedselpakketten voor gaarkeukens.

Deze zakken bevatten de meest noodzakelijke producten om te overleven: diverse granen voor het maken van pap en soep, pasta, meel, suiker en in de dozen zitten flessen zonnebloemolie.
Het is een grote zegen dat we deze producten op tijd hebben kunnen inkopen, want tijdens de oorlog is er een tekort aan voedsel. Producten zijn verschillende keren in prijs verhoogd en alles verdwijnt uit de winkels.

Nogmaals hartelijk dank voor de giften. Uw geld dient om vluchtelingen en migranten te helpen. Zij hebben hulp nodig bij het regelen van huisvesting, levensonderhoud en medicijnen. Er was veel geld nodig om vluchtelingen uit het oorlogsgebied via humanitaire corridors te vervoeren. Er is brandstof nodig voor de bussen en om de vluchtelingen onderweg te voeden.
Ook stellen we voedselpakketten samen die we uitdelen onder de mensen die in grote nood verkeren.

We hebben vanuit Nederland ook veel goederen ontvangen die bestemd zijn voor de organisatie Mission to Ukraine en de ziekenhuizen in Zhytomir, zoals pampers, gebruikte kleding en babyvoeding. Bovendien is er veel medische apparatuur ontvangen uit Nederland.

Wij zijn iedereen dankbaar die bij dit werk betrokken is en wensen u van harte Gods zegen toe.